Wie ben ik?

Ik ben Annette Boekel en één keer in de twee weken geef ik Ismakogie les. Deze les geef ik in een groep van maximaal 6 personen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. De les is voor iedereen toegankelijk.

Wat is Ismakogie?

Ismakogie is een houding- en bewegingsleer, die is ontwikkeld door professor Anne Seidel uit Wenen. Vanuit een houding die de gewrichten anatomisch juist belast, wordt door zachte, subtiele bewegingen het natuurlijke bewegingspatroon behouden of hersteld. Deze bewegingen zorgen voor samenwerking van de spieren en de ontwikkeling van een spierketting waardoor bij iedere beweging nagenoeg alle spieren gebruikt worden. Het is een bewegingsleer die ervan uitgaat dat er door minuscule bewegingen een kettingreactie in de spieren tot stand komt die het hele lichaam positief beïnvloedt.

Cursus Ismakogie (vitaliteitstraining)


Ismakogie is bedoeld voor iedereen die, ongeacht zijn leeftijd, graag gezond en fit wil blijven of worden. Tijdens de cursus leert u op een goede manier te bewegen en te voelen wat er in het lichaam gebeurt wanneer u de technieken van Ismakogie uitvoert. Ismakogie kunt u toepassen in al uw dagelijkse activiteiten, ongeacht of u nu thuis bent, op uw werk of in de rij staat voor de kassa. Met lichte oefeningen en kleine bewegingen wordt het lichaam positief beïnvloed, met als resultaat een betere gezondheid, beter in balans en een mooiere uitstraling.

Ismakogie kan ook helpen bij onderstaande klachten:

hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, heup- en knieproblemen, bekkenbodemproblemen, incontinentie, reuma, fibromyalgie.

De cursus wordt gegeven door Annette Boekel op:

dinsdagochtend          9.30 uur tot 10.30 uur
dinsdagochtend         11.00 uur tot 12.00 uur (65+)
dinsdagavond            19.30 uur tot 20.30 uur

De kosten zijn € 98,00 (1 instroom les en 8 lessen)
 
Ben je nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie
www.annetteboekel.nl
Aanmelden via:
annette.boekel@upcmail.nl of 06-51014056