Bij Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van voeding. Niet alleen bij begeleiding om af te vallen maar ook bij zwangerschap, daibetes, COPD, prikkelbare darm (FODMAP), verhoogd cholesterol of bloeddruk, allergieën, ondergewicht enzovoorts. 

 

De praktijk is aangesloten bij de ketenzorg van  Diazon, Kennemer Lucht en Hafank. De praktijkondersteuner van de huisarts bepaalt of u in aanmerking komt voor de ketenzorg. Het gaat hierbij om diabetes, COPD, hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterol en een hoge bloeddruk.  Indien u via de ketenzorg komt, gaat de dieetadvisering niet eerst van uw eigen risico af en wordt er sowieso 3 uur vergoed.

 

De visie van LeefSmakelijk is dat het niet alleen draait om afvallen. Afvallen is alleen een middel om het doel te bereiken. Het doel is gezond en lekker leven, waarbij je fit en energiek door het leven gaat. Om dit te bereiken is het soms nodig om af te vallen en tegelijkertijd je leefstijl aan te passen, waardoor je niet meer terugkomt op je oude gewicht. Dit is een proces waarbij LeefSmakelijk je gaat begeleiden en waardoor gezond leven vanzelfsprekend wordt.

Contact: 06 16 72 46 57